Kirke og hus på Røros

Medlemstur til Bergstaden Røros [AVLYST]

3 Dagers tur – avreise fredag 23. september 2022

 

Ferden går fra Kristiansund via Sunndalsøra, Oppdal og Kvikne til trivelige Røros. Ikke gå glipp av denne muligheten til å få oppleve den historiske bergstaden Røros, og regionens rike utvalg av lokalmat og lokalproduserte drikker. Den opprinnelige gruvebyen Røros er i dag et moderne småbysamfunn – beskyttet av UNESCO. Byen ble grunnlagt allerede i 1644, og kan by på en levende fortid og en fargerik nåtid. Røros ligger 628 meter over havet og har en rekke bevaringsverdige steder å by på. Byen er også kjent som senter for mange kunstnere og kunsthåndverkere, - med sølvsmier og verkstedutsalg for både keramikk, tekstil og trevarer. Dere kan her bo sentralt på nyrenoverte Bergstaden Hotell, og i sentrum ligger det mange små og koselige butikker, samt flere koselige serveringssteder. Her finnes det også god dokumentasjon fra den tidligere gruvedriften med Slegghaugan, Olavsgruva og Rørosmuseet.

Pris per person i doble/2-sengs hotellrom ved min. 45 i bussen: Kr. 4.975,-

Pris per person i doble/2-sengs hotellrom ved min. 40 i bussen: Kr. 5.075,-

Pris per person i doble/2-sengs hotellrom ved min. 35 i bussen: Kr 5.250,-

Tillegg for enkeltrom: Kr. 760, - p.p. for 2 døgn. (Garantert å få plass i dobbeltrom)

Turprisen inkluderer:

• Busstransport iht. turbeskrivelsen. • Suppelunsj på Oppdalsporten begge veier. • 2 hotellovernattinger i komfortable hotellrom på Bergstaden Hotell • 2 x frokoster og 2 x 2-retters middager på hotellet • Lokalmat-safari med guide og smakstallerken med brus som lunsj på Kaffistuggu 2. dag. • Besøk/prøvesmaking på Røros Bryggeri og Mineralvannfabrikk 2. dag iht. turbeskrivelse

Kristiansunds Skipperforenings Hjelpekasse vil bidra med kr 1.000,- pr. pers. oppad til kr 40.000,- Dette trekkes fra prisen som er oppgitt ovenfor.

Påmelding til Per Jan Espvik v/e-post: kskipp@neasonline.no eller telefon: 971 53 282

Påmeldingsfrist er 12 august, og påmelding er bindende f.o.m denne dato. Evt. avbestilling må dekkes igjennom privat reiseforsikring.